Conference League

Μπράμπετς: «Θέλω να προκριθούμε στους ομίλους του Conference League»

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς σε δηλώσεις του μετά την επικράτηση του Άρη κόντρα στην Γκόμελ, τόνισε πως στόχος του είναι η πρόκριση στους ομίλους του Conference League.

Συνέπεια έδειξε ο Άρης στην δεύτερη αναμέτρηση με την Γκόμελ, επικράτησε εκ νέου και περιμένει τον επόμενο αντίπαλό του. Ο Γιακούμπ Μπράμπετς μίλησε μετά το τέλος του αγώνα και επισήμανε πως κοιτάει μόνο τους ομίλους του Europa Conference League.

Αρχικά, ο Μπράμπετς αναφέρθηκε στα νέα πρόσωπα που έχουν ενταχθεί στο ρόστερ του Άρη.

«Το ξεκίνημα είναι δύσκολο γιατί πρέπει να προσαρμοστούμε, από σύστημα μέχρι παίκτες και τι ταιριάζει καλύτερα. Πρέπει να πηγαίνουμε βήμα – βήμα. Και σήμερα ήταν δύσκολα, όμως υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες και πρέπει να αποδείξουμε ότι υπάρχει κι άλλη, κι άλλη ποιότητα. Τα πάντα πρέπει να τα αποδεικνύουμε μέσα στο γήπεδο».

Τόνισε πως είναι πολύ νωρίς για προβλέψεις και συγκρίσεις σε σχέση με τη περασμένη χρονιά και την συγκέντρωση που πρέπει να υπάρχει για τη συνέχεια.

«Είναι πολύ νωρίς στη σεζόν για κάτι τέτοιο. Έχουν έρθει καινούργιοι παίκτες. Συγκεντρωνόμαστε στο δικό μας παιχνίδι και τη προσπάθεια. Και ο αντίπαλος… παίζει. Ο στόχος είναι η πρόκριση στο Conference League τώρα και συγκεντρωνόμαστε στα παιχνίδια με την Μακάμπι».

Για την συνέπεια που έχουν δείξει από την έναρξη της σεζόν και το «2/2» στην Ευρώπη.

«Ήταν σημαντικό να ξεκινήσουμε έτσι. Ακόμα και αν δεχθήκαμε γκολ στην αρχή του περασμένου αγώνα. Ήταν πολύ καλό παιχνίδι το πρώτο. Ήταν επίσης σημαντικό ότι τώρα, μετά το 1-1 δεν τα παρατήσαμε και κερδίσαμε. Θέλουμε να συγκεντρωθούμε στα επόμενα παιχνίδια».

Τέλος, υπογράμμισε πως οι φήμες που τον συνδέουν με την Λέγκια Βαρσοβίας παραμένουν μόνο σενάρια.

«Αυτή τη στιγμή είναι… φήμες. Είμαι εδώ και χαρούμενος, δεν έχω ακούσει τίποτα και δεν έχω δεχθεί καμία πρόταση. Απ’ όσο γνωρίζω, ούτε η ομάδα έχει δεχθεί πρόταση. Ο μόνος μου στόχος είναι η πρόκριση στο Conference League. Είμαι χαρούμενος στον ΑΡΗ και τη Θεσσαλονίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x